Stort behov av ny belysning till Volvon

Jag är en väldigt gammalmodig människa, att jag väljer att köra runt i en Volvo V40 från 2003 säger väl det mesta om mig. Jag känner inget behov av att uppgradera till en nyare modell då min gamla trotjänare fungerar fint och än så länge har den varit helt bekymmerfri. Men nu var det dags att låta helljuset få sig ett ansiktslyft och därför köpte jag ny fordonsbelysning hos Ljusgiganten som jag aldrig tidigare handlat ifrån. Det var både enkelt och smidigt och ljusrampen som jag beställde fick jag redan dagen efter. Deras sida var ganska bra och det var enkelt att hitta just det som jag letade efter. Jag gick in på led ramp bil menyn i butiken och därefter valde jag en böjd 120W led ramp utan några tillbehör och så vips hade jag rampen 24 timmar senare. Jag monterade rampen under nummerplåtskylten och den passade perfekt. Ljusrampen lyser väldigt bra och den var ganska billig och det gillar ju jag naturligtvis, jag är ju snålare är den där Joakim vi alla känner sedan barnsben.

Jag som arbetar med ljus i mitt yrke måste erkänna att jag inte kunde vidare mycket om ljusramper eller fordonsbelysning. Jag lärde mig ganska snabbt med tanke på att jag hyser en väldigt stor passion för belysning, även om mitt område skiljer sig åt väldigt mycket. Alla termer som lumen, lux och kapslingsklasser visste jag redan om sedan tidigare men jag fick ändå lära mig ett och annat längst vägen, Ett exempel är om hur vissa ljusbilder är bättre än andra när man kör på krokiga landsvägar (spot och flood). Jag kan varmt rekommendera att ni handlar hos Ljusgiganten som både har bra produkter och snabb leverans, det senare tycker jag är superviktigt, och ett trevligt bemötande såklart!

Nu är det dags för mig att sova men jag är snart tillbaka med nya inlägg när tid finns!